Ιστορία

Η οικογένεια Μπράβου δραστηριοποιείται από το 1956 στον ασφαλιστικό χώρο όταν ο Ιωάννης Μπράβος ανέλαβε την εκπροσώπηση της Ιταλικής RAS στην Ελλάδα και στη συνέχεια ανέπτυξε ο Φωκίων Μπράβος. Έχει ηγηθεί σε πλήθος εταιρειών μεταξύ των οποίων της ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ που αποτελεί μέρος της σημερινής ALLIANZ και της International Hellas που μετεξελίχθηκε στην International Life.


Σήμερα μετά 66 χρόνια πορείας στην ασφαλιστική αγορά διατηρούνται ενεργά χιλιάδες συμβόλαια της ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ στην ALLIANZ και της International Life στην ΕΘΝΙΚΗ μετά τη μεταβίβαση του χαρτοφυλάκιο ζωής το 2016 καθώς και χαρτοφυλάκιο γενικών ασφαλίσεων στην Interamerican.


Το 2016 η οικογένεια Μπράβου ίδρυσε την Be.Brokers Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην αγορά διαμεσολάβησης ασφαλίσεων Η Be.Brokers στα 5 πρώτα έτη λειτουργίας της αναπτύχθηκε με ετήσιο ρυθμό αύξησης 35% καθώς προσέλκυσε επαγγελματίες ασφαλιστές που επιθυμούν να έχουν διαθέσιμα για τους πελάτες τους όλα τα προϊόντα της ασφαλιστικής αγοράς ώστε να καλύπτουν κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη όσο εξειδικευμένη ή σπάνια και αν είναι.