Ταξίδι Συνεργατών Be.Brokers στην Ιταλία

Ταξίδι Συνεργατών Be.Brokers στην Ιταλία

 

H Be.Brokers πραγματοποίησε το ταξίδι Πωλήσεων για τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό 2023. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε 01-06 Δεκεμβρίου 2023 στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και στη Λίμνη Κόμο.

Στο ταξίδι οι επιτυχόντες απόλαυσαν την αίγλη του Μιλάνου στην πιο ωραία του εποχή στολισμένο με μοναδικό τρόπο και ύφος Χριστουγεννιάτικα .Κατά την τριήμερη διαμονή τους στο Μιλάνο,  οι συνεργάτες επισκέφτηκαν τo Duomo και τον καθεδρικό ναό, την Σκάλα του Μιλάνου ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν τις αγορές τους στην φημισμένη Vittorio Emanuele II και Monte Napoleone.

Μετά την εμπειρία που είχαν οι συνεργάτες της Be.Brokers στο εορταστικό Μιλάνο, επισκέφθηκαν και την μαγευτική Λίμνη του Κόμο.

Η Λίμνη του Κόμο αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ειδυλλιακά μέρη στην Ευρώπη! Για δύο μέρες, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την γραφική πόλη, να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, να γευτούν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και να απολαύσουν τη φημισμένη λίμνη του Κόμο με ιδιωτικό ταχύπλοο.

Το ταξίδι έκλεισε με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο σε εντυπωσιακό εστιατόριο σε μια  από τις βίλες της λίμνης συνδυάζοντας μοναδική γαστρονομία και υπέροχη ατμόσφαιρα!

Τους 42 κορυφαίους συνεργάτες συνόδεψαν στο Μιλάνο στελέχη της ασφαλιστικής Groupama, οι κ.κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος (Γενικός Διευθυντής) και Δημήτρης Διβανής (Διευθυντής Πρακτοριακού δικτύου), ενώ στη λίμνη Κόμο συνόδεψαν στελέχη της ασφαλιστικής Eurolife, οι κ.κ. Νίκος Δελένδας (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων) και Νίκος Χουλιάρας (Διευθυντής Πωλήσεων).

Από την Be.Brokers εκτός των επιτυχόντων συμμετείχε ο Γιάννης Μπράβος (Διευθύνων Σύμβουλος), ο Μάνος Αγγελάκης (Διευθυντής Πωλήσεων), ο Γιάννης Γκαβογιάννης (Επιθεωρητής Πωλήσεων) και η Αναστασία Πολιτάκη (Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Δικτύων).

Η Be.Brokers συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες της για την παραγωγική τους δραστηριότητα το 2023 & επιφυλάσσεται να τους ανακοινώσει τον επόμενο προορισμό για τον διαγωνισμό πωλήσεων του 2024!

 

Σ. Νικολάου –
Γ. Γκαβογιάννης –
Β. Μαυραγάνης –
Μ. Μπαγλαμπάς –
Γ. Λύτρας
Α. Γιαννιός
Duomo
Μ. Αγγελάκης –
Γ. Γκαβογιάννης
Δείπνο με Συνεργάτες
Κόμο
Δ. Παντζιάς -Α. Πολιτάκη -Θ. Κουτσομπλής
Κόμο
Γ. Μπράβος με Συνεργάτες
Αποχαιρετιστήριο Δείπνο Συνεργατών