1η σε νέα παραγωγή υγείας η Be.Brokers το 2021 στην Interamerican μεταξύ των πρακτορειακών και μεσιτικών εταιρειών

1η σε νέα παραγωγή υγείας η Be.Brokers το 2021 στην Interamerican μεταξύ των πρακτορειακών και μεσιτικών εταιρειών

Το 2021 αποτέλεσε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Be.Brokers

 

H Interamerican στις ετήσιες βραβεύσεις που διοργάνωσε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022  για το δίκτυο συνεργατών της, βράβευσε την Be.Brokers στην πρώτη θέση μεταξύ των πρακτορειακών και μεσιτικών εταιριών σε νέα παραγωγή υγείας για το 2021.

Αποτελεί το 3ο βραβείο που απονέμει η Interamerican στην Be.Brokers μετά τα βραβεία 4ης και 5ης θέσης σε χαρτοφυλάκιο γενικών ασφαλειών.

Τα συνεχή βραβεία που καταλαμβάνει η Be.Brokers αποτελούν επιβεβαίωση της υψηλής παραγωγικότητας και ποιότητας των εργασιών της.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Be.Brokers είναι η αύξηση των εσόδων της από το 2017 ως το 2021 με μεσοσταθμικό ρυθμό 28% όταν στο ίδιο διάστημα η ασφαλιστική αγορά αναπτύχθηκε με ρυθμό κοντά στο 5%.  

Η Be.Brokers στοχεύει να κατακτήσει πολλά περισσότερα βραβεία καθώς έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις σε “tied agents” σύστημα πωλήσεων προσθέτοντας 3 νέα γραφεία σε Αθήνα, Κόρινθο και Ρόδο επικεντρώνοντας την ανάπτυξή της σε κλάδους ζωής και υγείας.

Η εταιρεία αναμένει το μίγμα χαρτοφυλακίου της να μεταβληθεί από 55% στην Αστική Ευθύνη αυτοκινήτου και 55% στους μη υποχρεωτικούς κλάδους το 2021, να διαμορφωθεί σε 50%-50% φέτος και 40%-60% το 2023 διατηρώντας τον ίδιο συνολικό  ρυθμό ανάπτυξης.